YRITYKSET, vaikuttajat ja YHTEISÖT

Yrityskuvaus on sinua ja yritystäsi varten. Brändikuvien kautta asiakkaasi saavat käsityksen sinusta, yrityksestäsi sekä siitä, mitä tuotteita tai palveluja tarjoat. Yrityskuvauksen kuvat ovat personoituja, yksityiskohtaisia ja luotu juuri sinun brändiäsi ja käyttötarkoituksiasi varten.

yritykset ja yhteisöt

Laadukkailla valokuvilla ja videoilla erotut joukosta ja kuvat tukevat yrityksesi tai yhteisösi tarinaa ja arvomaailmaa.

Yrityksen valokuvaus on sijoitus tulevaan, sillä kerran hyvin otetut kuvat ja videot yrityksestä ja henkilöstöstäsi palvelevat pitkään mainonnassa ja brändäyksessä.

VAikuttajat

Nykypäivän vaikuttajatyö vaatii hyviä ja laadukkaita valokuvia. Vie vaikuttajamarkkinointisi uudelle tasolle erottuvilla ja viimeistellyillä kuvilla.

Kuvissa voi pääsosassa olla sinä itse ja / tai esimerkiksi mainostamasi tuote. 

Herätä kohderyhmäsi mielenkiinto erityisesti somealustoille suunnitelluilla videoilla.  Katso lisää videoinnista.

Verkkokauppa ja tuotekuvat

Hyvät tuotekuvat ovat tarpeellinen sijoitus kun haluat mieleen jäävän tuotekuvan esimerkiksi verkkokauppaasi tai kotisivullesi. Tuotevalokuvat kuvataan ammattitaidolla ja huipputason Canon EOS R5 -täyskennoisella kameralla sekä laadukkaalla lisävalaistuksella tai studiossa.

Tuotekuvauksessa voidaan sopia myös kappalehinnoittelusta.

tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus rakentuu vahvasti tilannekuvien ympärille ja lähtökohtanani on aina ikuistaa ohivilahtavat hetket, yksityiskohdat ja aidot tunnereaktiot on tapahtuma sitten esimerkiksi nopeatempoinen urheiluhetki tai rauhallinen kastejuhla. Taltioin tapahtumista tilannekuvien lisäksi erityyppisiä yksityiskohtia tunnelman välittämiseksi.

Yksilöllinen asiakassivu suojatun yhteyden kautta

VESTIGEVISIONS asiakkaana sinulla on käytössäsi yksilöllinen oma asiakassivusi, jonka kautta hoidamme kuvauksen jälkeen kuvavalintasi ja valmiiden valokuvien toimituksen.

Asiakassivusi on suojatun yhteyden takana ja on näin ollen turvallinen käyttää.

HINNOISTA

Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset niin suunnitellaan sinulle tarpeitasi vastaava palvelu ja hinta.