VESTIGEVISIONS palveluihin luottavat

VESTIGEVISIONS palveluihin luottavat

VAIKUTTAJAT & YRITTÄJÄT

01

KATRI GRUNER

Startupyrittäjä helsinki

Olen käyttänyt Tuomasta kuvaajana molempien yritysteni erilaisissa kuvaustarpeissa. Yhteistyö on aina sujunut mutkattomasti ja lopputulos on ollut juuri sitä mitä olemme halunneet. Tuomas on kuvaajana luova ja antaa asiakkaan halutessa myös omia ajatuksia esimerkiksi valaistuksiin ja asentoihin. Näin ujotkin kuvattavat ovat saaneet itsevarmuutta kameran edessä olemiseen. Erityismaininta tulee kuvien muokkauksesta, joka on aina tehty hyvällä maulla eikä liikaa filttereitä tai blurrausta käyttäen.

02

MINNA AHMONSAARI

Vaikuttaja, Helsinki

Tuomas on ollut luottokuvaajani jo usean vuoden ajan. Aluksi hän on ikuistanut upeita kuvia blogiani varten, ja sen jälkeen hän on tallentanut unohtumattomia hetkiä niin minusta kuin perheestänikin eri tilanteissa. Hän on ottanut ikimuistoisia kuvia lapsemme synnyttyä, ikuistanut babyshowerini, ristiäisemme ja syntymäpäivämme, sekä luonut upeat promokuvat uudelle podcastilleni. Välillä olemme kuvanneet ulkona lehtijuttua varten, ja toisinaan olemme luoneet huoliteltuja otoksia studiossa.
Tuomas on äärimmäisen tarkka ja monipuolinen kuvaaja, joka panostaa työn jälkeen ja asiakkaan viihtyvyyteen. Hän tekee kuvattavana olemisesta helppoa ja luontevaa, jolloin tuloksena on upeita kuvia jopa meidän vilkkaasta kissastamme.

Suosittelen Tuomasta lämpimästi kuvaajaksi mihin tahansa tilaisuuteen. Yhteistyö hänen kanssaan sujuu aina mutkattomasti, hän tarttuu hyvin ideoihin ja kuvat valmistuvat aina nopealla aikataululla.
Olen kiitollinen siitä, että Tuomas tallentanut arvokkaita hetkiämme ikimuistoisiksi kuviksi.

03

MIMI AHO

Kennel Tanssivillan, Helsinki

Vestigevisionsilta olemme saaneet upeat kuvat villakoirapentueistamme. Vaatii taitoa ja heittäytymiskykyä saada laadukkaita kuvia ehtiväisistä koiranpennuista. Mahtavat kuvat myös mustista koirista. Iso suositus!

VESTIGEVISIONS mediassa

VESTIGEVISIONS mediassa

PRINTTIMEDIA / VERKKOJULKAISUT / YHTEISÖT