lemmikkikuvaus

Persoonalliset ja laadukkaat muotokuvat lemmikistäsi.

Tarvitset laadukkaita kuvia pentueestasi, näyttelykoirastasi tai rakkaasta lemmikistäsi omaan käyttöösi. VESTIGEVISIONS tarjoaa erottuvat ja kiinnostavat kuvat lemmikistäsi.

tummat lemmikit

Mustien lemmikkien valokuvaaminen voi olla hankalaa tai lähes mahdotonta. VESTIGEVISIONS tarjoaa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla laadukkaat ja erottuvat kuvat myös tummista lemmikeistäsi.  Ei enää kuvia vain mustista möykyistä, sen sijaan valokuvia joista erottuu silmien lisäksi myös lemmikkisi persoona. 

KUVAUSPAIKKA

Saamme lemmikkisi taltioitua kuvaksi onnistuneesti, on kyseessä sitten verkkaisempaa tahtia kulkeva tai joka paikkaan singahteleva energiapakkaus.

Kuvausmiljööksi sopii lähes mikä tahansa. Kuvaus voidaan toteuttaa esimerkiksi sinulle ja lemmikillesi tärkeässä paikassa tai voit luottaa ammattitaitooni kuvauspaikan valinnassa.

Yksilöllinen asiakassivu suojatun yhteyden kautta

VESTIGEVISIONS asiakkaana sinulla on käytössäsi yksilöllinen oma asiakassivusi, jonka kautta hoidamme kuvauksen jälkeen kuvavalintasi ja valmiiden valokuvien toimituksen.

Asiakassivusi on suojatun yhteyden takana ja on näin ollen turvallinen käyttää.

Hinnat alkaen

Lemmikkikuvaus miljöössä alkaen 139€. Sisältää kolme editoitua valokuvaa ja näiden VESTIGEVISIONS some optimoidut versiot.

Muualla kuin yrittäjän kotikaupungissa kuvatessa lisätään kilometrikorvaus 0,57€/km.